Nalaganje ...

VORIO d.o.o.

Leta 2010 je Marjan Vouk po dolgoletnih izkušnjah vodenja projektov izdelave, predelave, montaže, demontaže kovinskih izdelkov in polizdelkov v industrijskih obratih ustanovil družinsko podjetje MKV MONTAŽA d.o.o. Podjetje je vseskozi stabilno raslo tako glede na število zaposlenih kot po prihodkih. Uspešno zgodbo je leta 2017 pretresla nenadna smrt direktorja.

Zaradi organizacijskih in lastniških sprememb smo se v vodstvu podjetja odločili, da projekte prevzamemo z partnerskim podjetjem VORIO d.o.o., katerega lastnik in direktor je Mario Vouk.

Glavno dejavnost podjetja predstavlja montaža, predelava, demontaža industrijskih postrojenj in cevovodov ter varilske storitve. Dejavnost izvajamo na različnih področjih avtomobilske industrije, živilske in predelovalne industrije ter petro-kemične industrije. V podjetju podajamo velik pomen varjenju. Spremljamo zahteve strank in z usposabljanjem naših varilcev dosegamo najvišjo kakovost izdelkov. Vsi varilci imajo veljavne certifikate glede na zahteve strank.

Kontaktirajte nas

Vizija

V podjetju VORIO d.o.o. želimo v Evropi postati prepoznavno po svoji strokovnosti, hitrosti in kvaliteti na področju montaže industrijskih sistemov. Z mrežo uspešnih partnerskih podjetij želimo ponuditi celovite tehnološke rešitve, z namenom v celoti zadovoljiti potrebe naročnika.

Ob konstantni, stabilni rasti podjetja se želimo s svojo ali partnersko proizvodnjo vključiti v nove obetavne industrijske sektorje.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je uspešno zadovoljiti vse potrebe in želje naših naročnikov.

Eno od osnovnih poslanstev je tudi skrb za zaposlene skozi zagotavljanje prijetnega delovnega okolja in socialne varnosti.

Prav tako skušamo ustvarjati in vzdrževati dolgotrajna partnerska sodelovanje CEC (podjetje-zaposleni-stranke).

Vrednote

Gradimo in vzdržujemo skrben odnos do vsake stranke, dobavitelja in zaposlenega. Skrbimo za socialno varnost naših zaposlenih in jim prisluhnemo. Storitve izvajamo hitro, kvalitetno in strokovno.

Vseskozi sledimo novim tehnološkim postopkom in praksam, tako v managementu kot v proizvodnji-izvedbi. Neprestano usposabljamo in zagotavljamo ustrezne kadre, ki imajo s podjetjem skupno vizijo in vrednote.

Predvajaj video